10/05/11

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2011

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2011

SETEM Catalunya

siguiente

Al voltant del proper 14 de maig, Dia Internacional del Comerç Just, més de 80 municipis de Catalunya celebraran la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

La Festa a Barcelona serà el 14 de maig als barris de Ciutat Vella, Sant Martí, Sarrià, Gràcia i Sant Andreu. A Lleida serà també el 14 de maig a l’avinguda de Blondel; a Tarragona, el 21 de maig a la Plaça de la Font; a Manresa el 28 de maig a la Plaça Sant Domènec; i a Girona el 21 de maig a la Plaça de la Independència. En breu, actualitzarem la informació de tots els municipis participants al web de la Festa: www.festacj.org.

 

Fes-te voluntari/a!

Moltes persones ja s’han implicat en aquest projecte comú de sensibilitzar la nostra societat per un consum més just i responsable. Si vols participar a la Festa 2011 com a voluntari/a, pots fer-ho a les diferents localitats on aquesta es durà a terme.

Entra aquí per contactar-nos

 

Els ‘Gossos’ es mouen per la Banca Ètica

El grup català ‘Gossos’ ens oferirà el concert inaugural de la Festa el dissabte 14 de maig a les 21h a la sala La Nau Ivanov, Barcelona (C/ Hondures 28. Metro L1 Sagrera).

Pots recollir les entrades a partir del 26 d’abril a SETEM Catalunya (Bisbe Laguarda 4, Barcelona) i a les següents botigues de Comerç Just:

Intermón Oxfam
Roger de Llúria, 15 i Gran de Gràcia, 156. Barcelona
Mercasol

Portugal, 2. Barcelona
Xarxa de Consum Solidari

Plaça Sant Agustí vell, 15. Barcelona
Alternativa 3
Ctra. Castellar, 526. Terrassa

Aforament limitat a 250 persones.

Donatiu: 5 euros

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica està organitzada per SETEM Catalunya amb la col·laboració d’Alternativa 3, Intermón Oxfam, FETS (Finançament Ètic i Solidari) i la Xarxa de Consum Solidari.

Merci de remplir tous les champs
  1. DOLLY - 

    Heck of a job there, it absoeltuly helps me out.

  2. GIMA - 

    Thanks for the article. I loeokd up Austin, Tx. on the mayors against guns site and found it may have been updated. It now shows the Mayor of Austin to be a member. I have made an open records request to see if any Joyce foundation money is being used to scam the citizens of my city.