SOUL REBEL!!!

Desde casa de Angel...

BOB MARLEY IS IN THE HOUSE!

 

 

Vad är det bästa sättet att åtgärda erektil dysfunktion? Kommer ED att försvinna av sig själv? ED kommer sannolikt inte att försvinna på egen hand utan förändringar i din livsstil eller någon form av behandling. Annons Förebyggande åtgärder Kan ED förebyggas?

Vissa livsstilsförändringar kan bidra till att minska risken för att utveckla erektil dysfunktion, inklusive:

Minska ditt kolesterol. - Vara mer fysiskt aktiv, särskilt genom att göra kardiovaskulära övningar som löpning, jogging eller cykling. - Upprätthålla en hälsosam vikt för dig. - Få sömn av hög kvalitet. - Äta hälsosamma livsmedel med låg andel mättat fett, t.ex. frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. - Sluta röka. - Minska eller sluta dricka alkohol.

Utsikter/prognos Vad kan jag förvänta mig om jag har erektil dysfunktion? Utsikterna för ED är goda och det är ett mycket behandlingsbart tillstånd. Även om det inte finns botemedel mot vissa orsaker till ED, kan många behandlingsalternativ hjälpa dig att få och bibehålla en erektion köpa Viagra som är tillräckligt hård för samlag. Att leva med När ska jag kontakta en vårdgivare? Prata med en primärvårdsläkare eller en urolog om du misstänker att du har erektil dysfunktion.

De kan hjälpa till att diagnostisera ED, identifiera orsaken och rekommendera det bästa behandlingsalternativet för dig. En urolog är en vårdgivare som är specialiserad på att diagnostisera och behandla tillstånd som påverkar ditt reproduktionssystem och urinvägssystem.