Te echo de menos...

Arriba Kiko !!! gracias por tantos buenos temazos !!!!

siempre que me voy... Barceloneta ! TE ECHO DE MENOS…

 

 

Autoři rovněž uvedli souhrnné výsledky ze zeměpisných oblastí: - Evropa: 10-76,5 % - Asie: 8-71,2 % - Oceánie: 40,3-60,69 % - Afrika: 24-58,9 % - Severní Amerika: 20,7-57,8 % - Jižní Amerika: 14-55,2 % Tyto rozdíly mezi regiony jsou pravděpodobně způsobeny širokou škálou vlivů, koupit Viagru v lékárně včetně faktorů životního prostředí, genetiky a životního stylu. Také kulturní normy mohou mít vliv na to, zda je pro jednotlivce příjemné oznámit erektilní dysfunkci.

Celkově výzkumníci zjistili, že mezi nejvýznamnější rizikové faktory erektilní dysfunkce patří věk, obezita, cukrovka, deprese, vysoká konzumace alkoholu a kouření. Erektilní dysfunkce a kardiovaskulární onemocnění Když vědci hledali souvislosti mezi erektilní dysfunkcí a kardiovaskulárním onemocněním, našli "množství důkazů".

Pozorovali zvýšenou prevalenci a incidenci u řady onemocnění, včetně infarktu myokardu, ischemické choroby srdeční, hypertenze, cévní mozkové příhody, anginy pectoris, arteriosklerózy a periferního cévního onemocnění. Zjistili také vztah mezi erektilní dysfunkcí a úmrtností; píší: "Muži s [erektilní dysfunkcí] měli také zvýšené riziko úmrtnosti ze všech příčin [...], stejně jako úmrtnosti na [kardiovaskulární onemocnění]."